Tantrisch Transformatie Traject voor Mannen

Voor mannen die op zoek zijn naar een diepere belevenis van intimiteit in al haar vormen en kleuren. Je kunt kiezen uit het tantrisch initiatietraject, het VIP traject of een jaartraject.

Ervaar je dit soort uitdagingen in je leven: 

 • Vind je het lastig om een echte verbinding te maken met een vrouw, je partner of anderen?
 • Voel je je vaak overweldigd door angst en twijfel in intieme relaties?
 • Heb je de neiging tot pleasegedrag?
 • Vind je het lastig je grenzen en verlangens aan te geven en te voelen?
 • Vind je het contact met vrouwen spannend of loopt het niet zoals je wilt?
 • Ervaar je veel prestatiedruk (in bed)?
 • Voel je je niet helemaal comfortabel bij je eigen seksualiteit?
 • Vind je het moeilijk om in contact te komen en te zijn met je eigen mannelijkheid?
 • Heb je last van verlatingsangsten of co-depency?
 • Loopt het elke keer mis in het contact met vrouwen en voel je je onzeker in het (weer) gaan daten?

En wil je graag..

 • Jezelf toestaan je diepste verlangens te mogen voelen?
 • Helemaal aanwezig kunnen zijn in intieme settingen?
 • Je eigen mannelijkheid omarmen en inzetten in het dagelijks leven?
 • Zonder in je hoofd te schieten of jezelf te verliezen in je eigen lust, angsten of gedachtes?
 • Je vrij te voelen van schaamte, angst en ongemak in je intieme leven?
 • Makkelijker connecties maken met andere mensen en je (toekomstige) partner(s)?
 • Niet steeds maar weer diezelfde relatiepatronen en valkuilen herhalen, maar nu echt een keer doorbreken?
 • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en jouw eigen pad lopen, zodat je belangrijke levenskeuzes kan maken.

Dan is ons traject echt iets voor jou!

We gaan aan slag. Niet door enkel te praten of te coachen, maar vooral door te ervaren, te voelen en te leren.

HET TRAJECT

Wij zijn hier om je te begeleiden op deze persoonlijke reis naar zelfontdekking en groei en ondersteunen je graag om je volledige potentieel te omarmen. Ons tantrische transformatie traject is speciaal ontworpen om jou hiermee te helpen en een leven vol passie, (zelf)vertrouwen, verbinding en vervulling te creëren.

We maken veel gebruik van de levensvisie van Tantra, die de sleutel biedt tot deze transformatie.

Wat kun je verwachten van dit traject?

 • Individuele begeleiding: We werken één-op-één (of zelfs twee-op-een) met jou om jouw specifieke onzekerheden en blokkades te begrijpen. Samen duiken we in de kern van je angst om deze zo te transformeren in zelfvertrouwen en liefdeskracht.
 • Tantrische & Lichaamsgerichte oefeningen: Je zult een scala aan oefeningen en technieken leren die je helpen om verbinding te maken met jezelf & de ander, en om je seksuele energie te beheersen en te kanaliseren. Dit helpt je om diepe verbindingen aan te gaan en intensere intimiteit te ervaren.
 • Zelfreflectie en zelfliefde: We zullen je begeleiden bij het verkennen van je eigen gevoelens, verlangens en behoeften. Door jezelf en je eigen lichaam, emoties en gveoel beter te begrijpen en lief te hebben, kun je jezelf openstellen voor liefde en verbinding met anderen.
 • Vertrouwen en communicatie: We zullen werken aan het opbouwen van vertrouwen in jezelf en anderen. Je leert effectieve communicatietechnieken om je grenzen aan te geven, je behoeften te uiten en diepere verbindingen met je partners te creëren.
 • Integratie en groei: Tijdens het traject is er tussen de sessies door gelegenheid voor ondersteuning en tools om je groei en ontwikkeling te ondersteunen, zodat alles wat je ervaart in de sessies, in je dagelijks leven kunt integreren.

Let op: Ons traject is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en transformatie. Het is geen vervanging voor professionele therapie of medische behandeling. Raadpleeg een professional als je worstelt met ernstige emotionele of psychische problemen.

Wie wij zijn

Intake

Alle sessies zijn aangepast aan jouw persoonlijke uitdagingen en wensen en worden geleid door onze intuïtie en jarenlange ervaring in tantra, lichaamswerk en coaching.

Meedoen aan een traject is geheel vrijblijvend, er moet van beide kanten een duidelijke JA zijn. Bij twijfel of geen match, zullen we daarin heel eerlijk zijn. Het moet echt klikken tussen ons. Vandaar dat er altijd eerst een intake sessie plaatsvindt.

Een intakesessie geeft jou het volgende:

 • Inzichten in jouw patronen in intimiteit
 • Adviezen hoe daarmee verder te gaan
 • Een ervaring met onze rijke toolbox van tantrische werkvormen
 • Een persoonlijke kennismaking met twee ervaren Tantric Bodyworkers
 • Een outline hoe een transformatie traject bij ons eruit kan zien.


De intake duurt gemiddeld 2 uur en kost 250 euro.
De intake vindt plaats in Warmond (vlakbij Leiden).

Na de intake maken we een plan van aanpak die we aan je voorleggen. 


Tantric Initiation, VIP traject en Jaar traject

We bieden drie verschillende trajecten aan.

Het tantric initiation traject is bedoeld voor mannen die hun onzekerheden in de liefde en intimiteit willen overwinnen. Tijdens deze reis ontvang je een initiatie in de ’tantrische seksualiteit en intimiteit’ en helpen wij je op weg om deze persoonlijke ontwikkeling voort te zetten in je leven.

 • Voor mannen die nieuw zijn in de tantra of die hun tantra wijsheid willen integreren in hun liefdesleven
 • Die de zekerheid in zichzelf missen om te gaan flirten en/of daten
 • Die eerst willen oefenen en begeleid worden voordat ze in het diepe springen
 • Negatieve ervaringen in de liefde willen verwerken en overschrijven
 • Positive ervaringen en imprints willen op doen in intimiteit

Het VIP-traject biedt bovenstaande + een diepgaande en uitgebreide begeleiding voor mannen die zich volledig willen onderdompelen in het tantrische proces van persoonlijke transformatie. Dit exclusieve pakket stelt je in staat om op een dieper niveau te groeien en je liefdesleven volledig te transformeren.

Het jaartraject biedt een complete tantric rebirth. Het is het VIP-traject + exclusieve online begeleiding.

Alle live sessies zijn in Utrecht of Warmond

Wat de mannen die je voorgingen zeggen over onze trajecten..

”Wat jullie doen, opent voor mij duidelijk een ruimte die veilig genoeg is, en die ontvankelijk genoeg is, om verder (en dieper) te durven kijken en voelen.

Dat leverde voor mij uiterst onverwachte resultaten en inzichten op.  Het was alsof de legoblokjes opeens pasten. Alsof een deur opeens open gaat. Dat inzicht -dat ik nooit heb leren spelen, dat ik mezelf dat nooit heb toegestaan tijdens een periode waarin dat essentieel was voor een gezonde ontwikkeling en beleving- is ontzettend waardevol geweest. En daar kan ik nu met jullie mee aan de slag.”


Martijn – volgde een intake sessie in 2022


“Dankzij de begeleiding bij Kim & Kyara heb ik een verschillende veranderingen ervaren in mijn relaties, vooral met vrouwen. Ik wilde zelfverzekerder worden en merkte dat ik niet op een goede plek in mijn leven was. Ik liet veel van mijn geluk afhangen van anderen, maar dat is nu anders, zowel in mijn werk als in mijn relaties.
Een jaar geleden zocht ik op de verkeerde manier naar een partner en was ik bang om iets kwijt te raken. Nu verlang ik meer naar een gelijkwaardige relatie.

Mijn ex-partner heeft inmiddels een vriendschappelijke plek in mijn leven, in het familiebedrijf heb ik het verhaal van mijn ouders losgelaten waardoor mijn relatie met hen een betere plek heeft gekregen, ik ben verhuisd en heb zo ook mijn eigen plek gevonden. Daarnaast heb ik een nieuwe vrouw ontmoet die perfect bij mij past. Er is een diepe liefde en intimiteit tussen ons. We bespreken alles openlijk, en dat voelt geweldig. Ik communiceer nu opener over mijn gevoelens en verlangens en heb ontdekt dat ik eigenlijk best een hoog EQ (emotionele intelligentie) heb, dat verborgen zat achter het schild dat ik om me heen had gebouwd.

Met mijn zoon (die me sterk aan mezelf doed denken) heb ik nu ook een betere band.

De persoonlijke aanpak en openheid van Kim en Kyara hebben mij enorm geholpen naar deze veranderingen toe. Het was belangrijk om te kijken naar oude familiepatronen, en daar kon ik goed bij terecht bij Kyara. Kim voelde me altijd goed aan met wat ik in het moment nodig had. Soms vond ik het ook wel moeilijk, en daar daagden jullie mij ook in uit. Dat was ook wel nodig, want daardoor hielpen jullie me om opener te worden. Dat is het belangrijkste waar jullie mij mee hebben kunnen helpen.” 

Sander – Volgde het VIP traject in 2022/23


”Wat heeft dit traject een verschil gemaakt voor me en wat heeft dit me vooruit geholpen! Een van mijn belangrijkste “leerpunten” om dit traject aan te gaan was onzekerheid over mezelf, met name in contact met vrouwen, en het moeilijk vinden om in mijn kracht te gaan staan.

Door de sessies bij Kyara en Kim ben ik mijn kracht steeds sterker gaan voelen, en kon ik hier meer en meer in rusten. Zij hebben met hun unieke aanwezigheid en aanwijzingen tijdens de sessies me geholpen om mijn kracht te ontdekken en om aanwezig te blijven in mezelf, ook terwijl ik in contact ben met vrouwen! En zeker ook als de shakti gaat stromen en er seksuele opwinding ontstaat!

In het verleden kon ik mezelf gemakkelijk verliezen in lust en opwinding. Inmiddels herken ik het als dit gebeurt en kan ik mezelf terug halen en weer helemaal aanwezig zijn. Toen ik hieraan begon vond ik het erg spannend om grenzen op te zoeken en om te ontdekken. Ik was bang dat ik mezelf zou verliezen en andermans grenzen zou overschrijden. Hierdoor bleef ik ook ver binnen mijn comfort zone.

De dames hebben me geholpen om hiermee te oefenen en ermee te spelen, op een vrije, fijne en uitnodigende manier. Dit heeft me geholpen om nu met veel plezier steeds te onderzoeken waar mijn grens in zicht komt en wat er daar te beleven is. In het vertrouwen dat ik afgestemd kan blijven op mezelf en de ander. Ik heb veel meer plezier in het spel met vrouwen. I

k voel me vrijer, blijer, en energieker. De unieke inbreng van zowel Kim als Kyara is hierbij voor mij er waardevol geweest; voor mij heeft dit traject met 2 vrouwelijke therapeuten veel meerwaarde gehad boven (wellicht meer conventionele) sessies bij 1 therapeut.

Een aanrader voor elke man die meer wil ontdekken van zichzelf in relaties, sensualiteit en seksualiteit. Dankjulliewel!”

Jelle – volgde het initiatietraject in 2022/23

”Wat ik vooral fijn vond is de feedback vanuit vrouwelijk perspectief en dat sommige dingen gewoon ‘mogen zijn’. Dat het uitgesproken wordt vanuit de andere kant is heel fijn. Jullie zijn beide verschillend qua energie en voorkeur wat juist een goede combo maakt met het oefenen!”

Wieshaal – volgde een intake sessie in 2022


”Ik heb bewust voor jullie gekozen omdat vrouwen voor mij complexe wezens leken. In mijn gedachten sprong ik vaak van de ene naar de andere vrouw. Hoe kan je zo vaak verliefd zijn? Ik was snel afgeleid en wilde meer genieten van mijn seksuele energie met een vrouw, maar het kwam vaak niet eens zo ver.

Toen ik jullie oproep zag, voelde ik me meteen geroepen en dacht: “Ja, dat ben ik!” Ik was ontzettend enthousiast om met jullie samen te werken, en ik voelde dat ik er klaar voor was. Ik moest gewoon stappen zetten in mijn leven en NU iets doen aan mijn liefdesleven.

Dankzij jullie traject heb ik een enorme groei doorgemaakt. Ik heb meer duidelijkheid over mezelf gekregen en bevestiging over wie ik ben, vooral over dat onschuldige, onzekere jongetje dat in mij zat. Ik heb geleerd om hiermee om te gaan en meer contact te maken. Ik voel me meer man, sta steviger in mijn schoenen en kan op een andere manier reageren. In plaats van me terug te trekken en in de verdediging te schieten, blijf ik open. Op de dansvloer merk ik dat ik minder terughoudend ben en meer contact durf te maken met vrouwen. Ik blijf open en nodig ze stapsgewijs uit om contact te maken.

Ik durf nu mezelf te zijn, en daardoor heb ik meer zelfverzekerdheid in mijn liefdesspel. Ik was erg onzeker over wie ik was, maar nu ik meer contact heb met mezelf, gaat het veel makkelijker. Ik kan ook veel beter omgaan met moeilijke emoties zoals boosheid, jaloezie en verdriet.

Deze sessies waren voor mij grote groeimomenten. Ik had wel enige kennis van heilige seksualiteit, maar nu heb ik het echt ervaren. Het herinnerde me eraan dat ik dit diep van binnen altijd al wist. Er is een diepe verbinding met mijn eigen oerkracht waar ik me nu volledig aan durf over te geven.

Dit traject is geschikt voor mensen die zoekende zijn, nog geen duidelijk doel hebben en zichzelf nog niet helemaal hebben ontdekt. Het vereist een zekere spirituele interesse en een open mind, verder dan de standaard westerse gedachtegangen.

Ik heb zoveel geweldige en fijne ervaringen met jullie gehad en veel nieuwe dingen geleerd! Ik ben erachter gekomen dat je zo’n diepe verbinding kunt hebben met een vrouw, zonder puur het seksuele aspect, maar meer sensueel, door energie in werking te stellen. Het is heel positief voor beide partijen. Ik heb dit geleerd en het is echt geweldig!”

Laurence – Volgde het Initiatie traject in 2022


”Via een bericht op Facebook kwam ik in contact met Kyara en Kim. Hoewel ik veel seksuele ervaring had bleek het aangaan van echte verbinding en intimiteit lastig. Gelijk bij de intake via zoom had ik een goed gevoel bij de intuïtieve aanpak. De combinatie tussen lichaamswerk en coaching werkt voor mij heel goed. Ik heb nu 6 sessies gehad en ga nu een tweede traject in. Ik zie duidelijk verbeteringen in mijn dagelijks leven en zou het iedere man die uitdagingen heeft met intimiteit aanraden. Je moet wel naar jezelf durven kijken en open staan voor een niet conventionele aanpak. ”

Bram – Volgde het VIP traject in 2023/24


In januari 2023 kwam ik in contact met Kyara nadat ik een post van haar op facebook zag. De post die mij triggerde en waardoor ik besloot om innerlijk werk bij haar te gaan doen betrof het gebruik van Shibari in sessies van haar en na een intake gesprek besloot ik bij haar, met haar, onder haar begeleiding de diepte in te duiken.
Er was bij mij een tekort aan zelfvertrouwen in contact met vrouwen en er was een soort angst om mij daadwerkelijk te verbinden met de ‘andere’ sekse.
Zonder enige ervaring in Shibari voelde ik dat dit mij zou kunnen helpen om te leren mij over te geven en vertrouwen te krijgen in verbindingen en ik ben blij dat ik mijn intuïtie gevolgd heb.
In mijn proces werkte Kyara samen met Kim. Kim, een ontzettend lieve sensitieve vrouw, Kyara een heerlijke speelse vrouw en samen raakten ze mij op een pijnlijke, rauwe, maar vooral liefdevolle wijze en hebben ze mij enorm mooie ervaringen geschonken. Ze hielpen mij te ontdekken welke kwaliteiten ik bezit en ik durf mezelf nu ook te laten zien. Ook in vriendschappen met mannen heb ik door hun coaching meer vertrouwen ontwikkeld.

Mijn reis is nog maar net begonnen…


Ronald – volgde het initiatietraject in 2023/4